Μόνιμο μακιγιάζ

Ri-Soft-Lining
Μόνιμο και ημιμόνιμο μακιγιάζ
Το λέμε μόνιμο γιατί δεν χρειάζεται να καθόμαστε κάθε πρωί στον καθρέφτη να βάζουμε μολύβι στα μάτια να διορθώνουμε να δακρύζουν τα μάτια, ειδικά όταν φοράμε φακούς επαφής και να πρέπει να σηκωθούμε μισή ώρα πιο νωρίς για να προλάβουμε να βαφτούμε.

Το λεμέ ημιμόνιμο γιατί η μέθοδος που χρησιμοποιούμε εδώ είναι διαφορετική από το μόνιμο.

Η μέθοδος Ri-Soft-Lining είναι μία σύγχρονη τεχνική. Το μηχάνημα είναι 4ης γενιάς. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ορυκτά επομένως όχι χημικά. Γι’ αυτό το λόγο δεν μένουν για πάντα επάνω μας όπως το tattoo. Διαρκεί ένα έως τρία χρόνια γι αυτό κάθε χρόνο χρειάζεται μια επανάληψη.  Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε διορθώσεις. Π.χ. Όταν η μόδα αλλάζει και ζητεί τα φρύδια  πιο γεμάτα ή πιο λεπτά . Όταν μεγαλώνουμε τα χαρακτηριστικά μας χαλαρώνουν. Όταν έχουμε ένα μόνιμο tattoo στο πρόσωπο μας, φρύδια ή χείλη, φυσικό είναι να ακλουθούν κι αυτά την χαλαρότητα του προσώπου. Με τη μέθοδο ανανέωσης μια φορά το χρόνο ή τον ενάμιση χρόνο έχουμε τη δυνατότητα ν' αλλάζουμε το αποτέλεσμα. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα ν' αλλάζουμε το χρώμα. Πιο έντονο, πιο απαλό …..και το πιο σημαντικό! Δεν εισχωρεί στον οργανισμό καμιά χημική ουσία. Και  αποφεύγουμε τον κίνδυνο να έχουμε ένα κακοφτιαγμένο tattoo που θα μπορούσε να γίνει κόκκινο μετά από δυο μήνες και να πρέπει να το ξαναφτιάξετε. Και πάλι tattoo θα έχετε!!!

H τεχνική
Είναι ζωγραφική τρίχα-τρίχα για τα φρύδια έτσι το αποτέλεσμα είναι φυσικό σε κανονική απόσταση όταν σας κοιτούν νομίζουν ότι είναι το δικό σας φρύδι με τη δίκη σας τρίχα.
Για ποιους είναι; Και σε ποιες περιπτώσεις;
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι για όλους και για όλες. Ξεκινώντας από τα φρύδια μπορούμε να γεμίσουμε τα ήδη υπάρχοντα για να δώσουμε ζωντάνια στο πρόσωπο.  Μπορούμε να διορθώσουμε ένα όχι καλοσχηματισμένο φρύδι το οποίο θα μπορούσε να είναι γεμάτο το μισό και το υπόλοιπο ανύπαρκτο. Ή ν' αλλάξουμε σχήμα ανάλογα με τι πάει στο πρόσωπο μας.  Είναι η ιδανικότερη λύση για περιπτώσεις αλωπεκίας ή μετά από χημειοθεραπεία.


Μάτια

Σταθερή γραμμή πάνω στη βλεφαρίδα. μπορούμε να διορθώσουμε λίγο το αποτέλεσμα. Με τον τρόπο που θα μακιγιάρουμε μπορεί το μάτι να γίνει π.χ. πιο ανοδικό ή πιο μεγάλο ή πιο μικρό! Ανάλογα με τον τύπο μας.

Xείλη
Όμορφα δροσερά, καλοσχηματισμένα χείλη, είτε σε νεανικό απαλό ροζ ή πιο έντονο να μοιάζει με το κραγιόν μας. Εδώ μπορούμε να μεγαλώσουμε ή να λεπτύνουμε το άνω ή το κάτω χείλος ανάλογα με το σχήμα που έχουν

  ή με αυτό που θα θέλαμε να έχουν. 

Να είναι πάντοτε φρέσκα δροσερά, καλοσχηματισμένα. Φοράτε Lip-Gloss και νομίζετε ότι είναι βαμμένα.
Θα εκπλαγείτε ποσό μπορεί να ομορφύνει το πρόσωπο με τόσο πολύ μικρές παρεμβολές.

Δείτε τα τέσσερα στάδια έως το τελικό αποτέλεσμα.Πρίν,σχεδιασμός,εφαρμογή, και τελικό αποτέλεσμα
Οι συμβουλές και ο σχεδιασμός είναι  δωρεάν.

Φιλικά,
Χριστίνα

Δείτε το πρίν και το μετά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για κάποια υπηρεσία μας; Συμπληρώστε τη φόρμα μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Όνομα(*)
Μη έγκυρη τιμή

Τηλέφωνο
Μη έγκυρη τιμή

Email(*)
Μη έγκυρη τιμή

Περιοχή
Μη έγκυρη τιμή

Σχόλια
Μη έγκυρη τιμή

Έλεγχος ασφαλείας(*)
Invalid Input

Περισσότερα: Νυφικό μακιγιάζ »

Το καλάθι μου

Σύνολο:   0,00 EUR

 

Καλάθι
Θέλετε δωρεάν συμβουλές; Συμπληρώστε την κάρτα και θα απαντήσουμε στις απορίες σας.
Όνομα(*)
Μη έγκυρη τιμή

Τηλέφωνο
Μη έγκυρη τιμή

Email(*)
Μη έγκυρη τιμή

Περιοχή
Μη έγκυρη τιμή

Σχόλια/Απορίες
Μη έγκυρη τιμή

Έλεγχος ασφαλείας(*)
Invalid Input